Select category:

A temetkezési kellékek gyártásában 60 éve vagyunk piacvezetők.

Slider

 

Termékek

Termékeink jellemzően mínőségi alapanyagból készülnek. A koporsókat tölgyfából és a nyárfából állítjuk elő. Mestereink hosszú éves tapasztalatának köszönhetően termékeinket kézzel megmunkált elemek ékesítik. Folyamatosan korszerűsítjük a gyártási folyamatokat. Ma már 136 különböző készterméket gyártunk: koporsót, kereszteket, kápolna felszerelést és egyéb terméket. Termelésünk elérte 1500 db/hó kapacitást.

tovább

Tradíció

A topolyai "Usluga" RT jelentős gazdasági tényező a régióban. A gyár több mint 100 alkalmazottja nap mint nap követi a 60 éves tradíciót, amelyet az elődeik 1959-ben alapoztak meg. Fontos számunkra, hogy az alkalmazottaink jól érezzék magukat és úgy tekintsenek cégünkre, mint a második otthonukra. Büszkék vagyunk arra, hogy a szó szoros értelmében véve családias a hangulat nálunk: házastársak, több generáció képviselői dolgoznak együtt, a mesterek szívesen adják át tudásukat a jövő képviselőinek.

Garancia

60 éves tapasztalatunk biztosítéka a termékeink magas minőségének. A gyár 1959. óta folyamatosan működik. A nyersanyagot hazai szállítóktól vásároljuk, melyekkel hosszú évek óta együttműködünk. Termékeink 100%-ban hazai termékek, amllyel hozzájárulunk régiónk gazdaságának fejlesztéséhez.

"A szeretet és a jóság az a kincs, amelyet senki nem tud elvenni tőlünk."

- Lev Tolsztoj