Select category:

A temetkezési kellékek gyártásában 60 éve vagyunk piacvezetők.

Slider

Mennyi időre van szükség egy termék legyártásához?

Termékeinket két fajta fából készítjük: nyárfából és tölgyből. Mindkettőnek különbözik a gyártási folyamata a fa szerkezetéből adódóan. Egy termék gyártása átlagban 30 különböző fázison megy keresztül. Az egyszerű termékeket átlagban 2-3 óráig készítjük, míg az exluzívabb termékekre akár 20 óra gépi és kézi megmunkálás szükséges. Amennyiben a vevőknek más igénye is van, abban az esetben megnő a gyártás átlag ideje.

Milyen feltételekkel szállítunk a hazai piacra?

Cégünk fedezi a hazai piacra való szállítás költségeit. A szállítás költség INYGYENES azonak a vevőknek, akiknek a Szerb Köztársaság területére szállítunk.

Hány fajta terméket tartalamaz a kínálat?

A standard termékpaleta 58 koporsó modellt, 13 fajta kereszet, illetve a kápolnák felszerelésére 65 készterméket tartalmaz. Törekszünk arra, hogy megfeleljünk vevőink igényeinek, ezért új modelleket is tervezünk a piaci trendek alapján.

Szállítunk-e külfödlre?

Évek óta exportáluk Európa legtávolabbi országaiba is. Az aláírt megrendelői szerződés magába foglalja a megrendelet termékek szállításának a megszervezését is. Termékeinket figyelmesen becsomagoljuk, hogy megvédjünk őket a szállítás során keletkezett esetleges sérülésektől. Ezért nagyon pontosan meg kell szerveznünk a szállítást amig a vevőig nem ér.

Gyártunk-e külön kérésre extra modelleket?

Van arra lehetőség, hogy extra modellt, külön méretben és színben legyártsunk. Ebben az esetben fel kell hívni a értékesítési osztályunkat és elküldeni a pontos méreteket. A megadott adatok alapján a termelésben legyártják a kért terméket. A gyártási folyamat akkor kezdődik, amikor a vevő elfogadja a feltételeket.

Hány hitfelekezetnek számára gyártunk megfelelő termékeket?

Multinemzetiségű közösségben dolgozunk, ezért készen állunk arra, hogy megfeleljünk különböző felekezetek és szokások kéréseinek. Ennek fényében olyan termékeket gyártunk, a keresztény egyházaknak, ugyanúgy a katolikus és a pravoszláv, a protestáns és muzulmán vallásuak is megtalálják a számukra a megfelelőt.