Select category:

60 godina smo vodeći proizvođači pogrebne opreme u regionu.

Slider

Koliko vremena je potrebno da se proizvede jedan proizvod?

Naši proizvodi se izrađuju od 2 vrste drveta: od topole i od hrasta. I jedan i drugi imaju svoju posebnu proceduru obrade i prolaze u proseku kroz 30 različitih faza. Jednostavni proizvodi se izrađuju u proseku od 2h do 3h, dok za eksluzivne proizvode je potrebno i do 20h mašinske i ručne obrade. Ukoliko kupac ima posebne zahteve, u tom slučaju se produžava standardni period proizvodnje.

Za koje sve verske zajednice postoje proizvodi?

Naša fabrika radi u multinacionalnoj sredini i kao takva spremna je da odgovori na sve zahteve različitih verskih zajednica i običaja. S tim u vezi proizvodimo proizvode za hrišćanske katoličke i pravoslavne crkve, za protestantske i za muslimanske zajednice.

Koji su uslovi dostave robe na domaćem tržištu?

Naše preduzeće snosi troškove dostave za domaće tržište. Troškovi transporta su GRATIS za naručioca ukoliko se roba dostavlja na adresu na teritoriji Republike Srbije.

Da li se proizvode ekstra modeli po posebnim zahtevima?

Naša fabrika može da primi porudžbinu za ekstra modele po posebnim merama i u traženoj boji. U tom slučaju je potrebno pozvati komercijalu i uputiti molbu. Na osnovu tih podataka će se izraditi ponuda i uslovi za poseban zahtev. Tek nakon odobrenja od strane kupca se kreće u proizvodnju istih.

Koliko modela proizvoda postoji?

U standardnoj paleti proizvoda postoji 58 modela sanduka, 13 modela nadgrobnih znakova, odnosno 65 modela za opremanje kapele. Nastojimo da zadovoljimo sve zahteve koji su nam upućeni i da kreiramo nove modele na osnovu trendova na tržištu.

Da li se proizvodi izvoze i za inostranstvo?

Godinama se bavimo eksportom naših proizvoda, čak i do najdaljih zemalja u Evropi. Ukoliko potpišemo partnerski ugovor za inostrano tržište, tada to podrazumeva i organizaciju transporta za naručenu robu. Naši proizvodi treba da budu posebno zapakovani i zaštićeni od eventualnih oštećenja u toku transporta, s toga smo vrlo pažljivi oko organizacije dostave do krajnjeg korisnika.